0
0
Subtotal: 0,00 lei

Nu ai niciun produs în coș.

LICHIDARE STOC

PLATA CARD/RAMBURS

POTI SOLICITA PERSONALIZAREA PRODUSULUI

RETUR GRATUIT

culoarea anului 2022 anca mazilu

Culoarea anului 2022

Culoarea anului 2022 este…Very Peri! Acel mov extrem de plăcut, delicat, dar totodată plin de forță, energie și de viață!

De ce a fost aleasă Very Peri culoarea anului 2022?

În ultimii 2 ani la nivel global a avut loc o schimbare în ceea ce privește culorile care definesc tendințele  și  această schimbare vine pe fondul pandemiei. Astfel, specialiștii care dau tonul în modă, prin Insitututul Pantone, au ales pentru acest an culori cât mai vii, pentru a aduce un plus de energie prin ținutele pe care alegem să le purtăm și pentru a ne reîntoarce la un ritm alert de viață, cu entuziasm si curaj.

Și, da, au dreptate, culorile au puterea de a influența ideile și emoțiile noastre. Hainele vin și ele cu energia lor și dovada este bucuria și dorința noastră constantă de a ni le cumpăra si de a le varia.

2022 este considerat anul renașterii, anul culorilor vii, pastelate, vibrante, anul în care culoarea lila (Very Peri) dă tonul tendințelor. Acest mov reprezintă o ilustrare a porocesului de inovație și de transformare la nivel mondial.

Ținute de efect în culoarea anului 2022

Vreau sa iți propun câteva ținute în culorile anului 2022, dar până atunci hai să facem un exercițiu care să îți confirme cât de important este să alegi culori vii și haine care să ți se potrivească. 

Închide ochii și imaginează-ți cum te simți într-o ținută care îți place. Nu-i așa că zâmbești mai mult, te simți mai bine și ai mai multă încredere în tine? Sunt sigură că și răspunsul tău este DA, ceea ce confimă cât de important este să alegi haine în care să te simți bine, sa te simți frumoasă și să spui din toată inima: „sunt perfectă așa cum sunt”.

Culorile hainelor ne îmbracă pur si simplu, iar atunci când te uiți la cineva îmbrăcat în culori vii, tendința este să fii de atras de culoare si chiar să îți schimbi starea de spirit. Astfel, forma corpului nu mai are o prioritate atât de mare atunci când te uiți la acea persoana, ci culoarea, modelul, atitudinea, energia pe care o emană. Cred că toate apreciem o ținută în culori vesele, dar de multe ori nu îndraznim să le și purtăm.

2022 este despre a îndrăzni mai mult, a visa mai mult, și a simți mai mult!

Iată câteva idei concrete de ținute în culorile anului. Indiferent de vârsta ta, nu vei da greș cu aceste ținute create cu multă pasiune  de către mine. Le găsesti pe toate disponibile pentru comandă pe site, pe Instagram si Facebook și nu uita ca poți solicita gratuit personalizarea  produsului ales,  fie că este vorba de mărime, de lungime sau de alte detalii.

Să radiem anul acesta în culoarea anului 2022 dar și în alte culori vibrante!

Poartă haine care iți dau o stare de bine.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Shopping Cart

Abonează-te la Newsletter

Află prima noutățile și promoțiile Clothes with Love și bucură-te de 10% reducere la prima comandă.