0
0
Subtotal: 0,00 lei

Nu ai niciun produs în coș.

LICHIDARE STOC

PLATA CARD/RAMBURS

POTI SOLICITA PERSONALIZAREA PRODUSULUI

RETUR GRATUIT

povestea mea anca mazilu clothes with love

Povestea mea – Clothes with Love

Îmi propun de mai mult timp să încep seria articolelor de blog Anca Mazilu Clothes with Love și ce articol putea fi mai potrivit pentru început dacă nu chiar povestea mea?  

Îmi doresc ca prin acest blog să ne cunoaștem mai bine, să împărtășim informații utile și diverse despre fashion, despre ce ne stă bine, despre ce apare nou, despre tendințe, despre materiale, despre accesorii, despre ținute potrivite fiecărei persoane, despre trucuri vestimentare, despre antreprenoriat și despre orice alt subiect vi se pare de interes. M-aș bucura mult să folosim blogul cât mai interactiv prin comentarii, impresii, întrebări, curiozități, recomandări, critici, orice aveți de spus e un canal potrivit iar eu voi răspunde de fiecare dată și vă mulțumesc de pe acum pentru interes și implicare.

Încă de când eram mică eram genul de fată preocupată de haine, de modă, de elemente deosebite pe care să le aduc ținutelor mele, astfel încât să le transform din ceva banal în ceva inedit. Făceam haine papuților, când am mai crescut am început să îmi creez propriile ținute, iar mai apoi făceam haine colegelor  de școală și de muncă.  Uitându-mă în urmă, pot spune că fac haine de când mă știu, cu pasiune și dedicare, interesul pentru zona aceasta precum și plăcerea cu care lucram la fiecare articol fiind o constantă în viața mea.

În 2020 știm cu toții că viețile noastre s-au schimbat într-un mod radical, odată cu pandemia Covid19. Ne-am schimbat de pe o zi pe alta stilul de viață, atât personal cât și profesional, fiind nevoiți să facem față unui nou “normal” din multe puncte de vedere. Un moment de răscruce, care s-a tradus pentru mulți dintre noi fie printr-un capitol închis, fie printr-un început de drum. Sau poate cu puțin noroc, ambele.

În cazul meu a fost un început de drum care a coincis cu luna mai 2021. Eram în al doilea concediu de maternitate când am decis că este momentul potrivit să acționez și să îmi duc pasiunea la nivel de mic business, pe principiul “acum ori niciodatăJ”.Îmi doream de mult timp să fac acest pas, dar nu am avut niciodată curajul necesar. Cu mult elan primit în urma ședințelor de coaching pentru care îi sunt extrem de recunoscătoare Aurei Florea Coaching. cu mari emoții în suflet și cu un buget de 1000 EUR “împrumutat” din contul de economii al baiețelului meu, am pus planul de lansare pe hârtie, apoi în practică.

Am alocat bugetul pentru materialele necesare testării prototipurilor pentru a ajunge la produsul final, pentru o ședință foto profesională cu Delia Simon (absolut fabuloasă!), pentru etichetele de brand aplicate pe creațiile mele, pentru ambalaje și alte accesorii necesare împachetării coletelor.

Bugetul limitat m-a motivat să fiu creativă și să caut soluții pentru o creștere organică. M-am axat pe găsirea de colaboratori pentru fiecare palier al business-ului și pe folosirea mediului online într-o masura cât mai mare pentru promovare, vânzare și organizare a activității. Am pus la punct site-ul,  pagina de Facebook pe care suntem azi mai mult de 4000 de prieteni, pagina de Instagram si pagina de Pinterest.

Cred cu tărie că pe măsură ce trece timpul și Clothes with Love prinde radacini solide ca urmare a încrederii pe care i-o acordați voi, cele care cumpărați ținutele pe care le creez, lucrurile vor evolua frumos în viitor, chiar cu un atelier și o echipa in house.

Pâna atunci însa, ma mândresc cu faptul că am devenit una dintre femeile din Romania care pe lângă calitatea de mame și angajate au adăugat-o și pe cea de antreprenoare la cartea de vizită. În această nouă ipostază am mai adăugat un sens conceptului de multi tasking, simțind pe propria piele cum e să muncești cu pasiune de dimineață pâna seara fără să știi ce oră e, să creezi tipare și ținute, să achizițonezi materiale, să pozezi, să livrezi, să postezi în social media, să cauți într-una moduri noi de promovare și de creștere, să interacționezi cu clienții și să te adaptezi cerințelor lor, să fii mai bun în fiecare zi și să vezi rezultate care să te motiveze să mergi mai departe cu și mai multă dorință de a reuși.

Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am construit în povestea Clothes with Love cu ajutorul vostru și sper să fim din ce în ce mai multe iubitoare de fashion parte din poveste.

Până la noi capitole pe blog, vă las mai jos și varianta video a poveștii, pe care am avut privilegiul să o împărtășesc pe scurt la Razvan si Dani și la A7 TV si Tele 7 ABC (o emisiune cu multe subiecte diverde de la actorie, make-up, broderii, etc. până la povestea mea care începe la minutul 52). Poti afla mai multe si din sectiunea Despre noi.

Poartă haine care îți dau o stare de bine!

Anca

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Shopping Cart

Abonează-te la Newsletter

Află prima noutățile și promoțiile Clothes with Love și bucură-te de 10% reducere la prima comandă.